Welkom bij NederZeep Sikko!
Gruwel mee met de belevenissen van een ooit tevreden 'kabel'klant.
Op deze zijde geef ik gericht uiting aan mijn verdrietige frustratie, mijn woede en wanhoop. Nu ook Radar zich met de klachtenstroom over sikko bezighoudt, voel ik mij gesteund en weet ik mij in goed gezelschap van vele anderen. Toch zal ik geen gebruik maken van de mogelijkheid om te bellen of te mailen naar het speciale klachtennummer of -mailadres, want de instructie luidt dat het zo kort mogelijk gehouden moet worden. En dat is volstrekt onmogelijk.

Bij het lezen van deze zijde zou u misschien de behoefte kunnen gaan voelen om mij een hart onder de riem te steken. U zou zelfs medelijden kunnen krijgen. Iedereen met meer empathie dan een 25 kg zak roodband zal er waarschijnlijk ķets bij voelen. Maar het schrijven van een giftig stukje, zo nu en dan, geeft lucht aan mijn getergd gemoed en niemand hoeft zich verplicht te voelen om troostende woorden uit te spreken.
Dus wees gerust; de teksten dienen slechts 'ter leering ende vermaeck'. En met mij gaat het verder prima.
De ellende begint hier eigenlijk al: het is niet eens mogelijk om zelf een andere kleur voor de opmaak van deze zijde te kiezen... dat kan niks worden. Nee, dat doet mijn kabelvriendje stukken beter!

Klik hier om mij een email te sturen als u deze behoefte toch maar moeilijk kunt bedwingen.
Deze site is voor het laatst bewerkt op 16 mei 2009.